PESXtraGaming
Welcome to our forum~
We hope your like our forum

Like Our Facebook Official
http://www.facebook.com/PESXtraGaming

And Don't Forget to Visit Our Blog
http://pes-xtra-gaming.blogspot.com/

Thanks,
Latest topics
» Malaysia League Player Face by xSuN [NEW!!! FACEPACK Vol.3]
Fri Dec 11, 2015 10:45 pm by NickGrossman

»  Faces by WillyVanDerKuijlen and His friends
Sat Sep 19, 2015 8:23 pm by KarkZ

» FIFA 14 - Malaysia Super League 2015 kits
Sat Jun 20, 2015 10:05 pm by ZackFabregas

» FIFA 14 - Liga Super 2014 Kit
Mon Feb 10, 2014 3:18 pm by amfiz

»  Nice Ingame Pictures-Just Pictures.
Sat Dec 21, 2013 11:33 am by mobein

» MSL/MPL Faces by xSuN | RELEASED!!! Rozaimi
Tue Dec 17, 2013 7:58 am by xSuN

» [TUTORIAL] Texture making by xSuN
Thu Dec 12, 2013 7:05 pm by noone

» Khairul Fahmi and Figueroa By adam15
Mon Dec 09, 2013 2:18 pm by Adam15 Pesfacemaker

» Real Eyes Tutorial by lostpfg
Fri Dec 06, 2013 9:39 am by KrulAmirul

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Calendar Calendar

Statistics
We have 305 registered users
The newest registered user is tao123

Our users have posted a total of 701 messages in 83 subjects
Affiliates
free forum


Forum Rules!!! Must Read!!

View previous topic View next topic Go down

Forum Rules!!! Must Read!!

Post by KarkZ on Tue Feb 26, 2013 10:46 pm

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua..

Sila Baca!!

1. kalau nak post something sila post di tempat yang sesuai Supaya senang sikit org nk cari or nk tgk post2 yg berkaitan dgn bende2 yg diorang nk

2. Dilarang Bergaduh & Harus Respect Sesama member kita!.

3. Sila gunakan bahasa yang baik. No kata2 kesat maki2 hamun dan sebagainya.

4. Sila hormati dan bagi respect kat penghasil karya2 untuk korang walaupun xcantik ke ape ke. Bagi semangat sket kat diorng.

5. No double post. Maksudnya jangan post benda yang sama banyak kali. Sebab tu aku suh post di tempat yang sesuai. Nanti orang bleh tau yang benda tu dah orang post.

6. Kepada karyawan, kalau boleh bagi preview untuk karya korang tu so rakan2 lain tgk dulu hasil karya korang.

7. Korang boleh post link download korang dari mana2 host yang korang nk pun. Bebas!

So, sape2 yang melanggar arahan diatas aku tak akan teragak2 untuk Ban dia dari forum ni. Warning akan diberikan terlebih dahulu dan jika perkara sama dilakukan..sorry ya.

Lain2 peraturan akan di update lagi bagi menjamin keselamatan anda semua

Thanks,
avatar
KarkZ
Admin

Posts : 124
Join date : 26/02/2013
Location : Malaysia

View user profile http://pesxtragaming.forumms.net/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum